Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teppo pihakeittiö mökkirantaan

Lähetetty 23.5.2016

Tiilerin Teppo-pihakeittiö oli ihan mainio muurattava.

Tiileri lähetti Tarvasjoen tehtaalta trukkilavallisen valmiiksi leikattuja tiiliä ja muita tarvikkeita hienosti sääsuojaan pakattuna kesämökin kesäkeittiötyömaalle. Tervikkeet kottikärryllä rantakalliolle ja sitten vaan muuraushommiin.

Tiilerin tulisijavalikoimissa on muutama grilli ja pihakeittiö. Tulisijat myydään tarvikepaketteina ilman muurauspalvelua. Tarvikepaketti sisältää kaikki materiaalit mm. valmiiksi muotoonsa leikatut tiilet.

Puhtaaksi muuraaminen on vaativaa ammattityötä. Puhtaaksi muuraamisella tarkoitetaan saumattua muurausta, joka on kaikelta osin siistiä ja suoraa, eli puhdasta.

Tiileri-tulisijojen muuraustyö on ammattityötä. Tulisijapakettien hyöty tulee asiakkaalle siitä, että tarvikkeita on juuri oikea määrä, asiakas tietää mitä ostaa ja minkälaiselta  tulisijan pitäisi valmiina näyttää. Muuraan-sen-itse-asiakas saattaa huomata jo muuraustyön alkumetreillä, ettei tulisijasta taida tulla sellaista kuin esitteen kuvassa.

Ammattimuurari saa tulisijapaketista myös helpotusta. Tarvikkeita on sopiva määrä ja tiilet ovat valmiiksi leikatut. Tuote vastaa asiakkaan hankintapäätöstä. Työhön aina liittyvät yllätystekijät on materiaalien osalta minimoitu.

Tulisijapaketit eivät juurikaan kavenna muurarien tulisijatöihin liittyvää luovuutta. Valmiita tulisijapaketteja voi täydentää omilla tai asiakkaan ideoilla. Isomman lieden, leivinuunin tai vaikka pizzauunin voi yhdistää esimerkiksi Teppo-pihakeittiöön. Tulisijapakettitoimittajat kuuntelevat varmasti mielellään asiakkaan tai muurarin toiveita myytävän tuotteen oheen.

Liesi ja grilli tarvitsevat hyvät kannet vesi- ja lumisateiden suojaksi. Piipun pää kannattaa suojata talveksi ilmavasti, niin ettei hormia tuki. Kannen alle pienet laudanpalat kahdelle reunalle.

Mukava muuraustyö Tepon parissa

 

 

 

                                        

 

                          Muurataan yhdessä turvallisesti tiilestä.